KÖZÖS ERŐVEL A JÁRVÁNY LEKÖZDÉSÉBEN

2020 Március, Ningbo – A koronavírus által okozta járvány világszerte érinti az összes embert. A HAITIAN Csoporton belül nincs egy koronavírus eset sem. Azonnali óvintézkedések történtek konszern-szerte, hogy megóvjuk munkatársaink egészségét és megakadályozzuk esetleges terjedését a vírusnak.

 

A higiénát és elővigyázatósságot legfelsőbb prioritássá helyeztük. Többek közt a konszern központjában létrehoztunk egy akció csoportot, mely feladata a szükséges védekezési és intézkedési feladatok ellátása és ellenőrzése. Zhang Jianming, a HAITIAN Csoport igazgatója hangsúlyozta: „A munkatársaink és családjaik egészsége mindenek előtt áll. Az egészség fontosabb az üzletnél, a biztonság fontosabb a gazdaságosságnál.“

 

Ugyanakkor a konszern vezetőség tisztában van a társadalmi felelősségével is, és így a HAITIAN eddig kb 652.225 EUR-t adományozott a vírus elleni küzdelemre és saját költségen szállított 10.000 egyénileg készített élelmiszer konténereket kórházaknak, mivel a jelenlegi állapot csak egyesített erővel küzdhető le.

Ettől függetlenül az új termék- és rendszer megoldások fejlesztései tovább zajlanak. Mindent folytat a konszern ami szükséges a feladatok további ellátására. A járványmegelőzési és ellenőrzési kormányrendeleteknek megfelelően 2020 Február 10-vel fokozatosan újraindult és folytatódott a munka. Számos gyártásfolyamat újraindult a fokozott biztonsági és egészségügyi intézkedések továbbszigorítása mellett ennek megfelelően a gépgyártások továbbra is fennakadásmentesen zajlanak. A termelési kapacitás hamarosan ismét normalizálódik.

A gyártási munkálatokon tevékenykedő munkatársainkon kívül, valamennyi kollegánk otthonról végzi a munkát a helyzet javulásáig. A forgalmazói- és karbantartói képviseleteink is folyton rendelkezésre állnak, legyen az digitális telefonkonferencia, cset, vagy éppen videós kapcsolat eszközével.

A világszerte jól kiépült disztribúciós, szervíz- és alkatrészhálózatunknak köszönhetően ezekben a nehéz időkben is gyors elérhetőséget és rövid szállítási időket garantálunk.