• Haitian gyár
Haitian logó

A Haitian Plastics Machinery – a Haitian International egyik leányválallata – világvezető a közép- és felsőkategóriás fröccsöntő gépek gyártásában a műanyagipari felhasználáshoz.

Felhasználók tényleges ignyeire fókuszáló saját kutatás és fejlesztés egyik legfőbb célja, hogy innovatív, jövőbe mutató termékeit a legfairebb áron legyen képes piacra bocsájtani. Ez garantálja a Haitian Csoport fenntartható világvezető szerepét.

A Haitiannál a termékfejlesztések két legfőbb pillére az általános felhasználások innovatív megújításai, valamint a termelési hatékonyság fokozása. Folyton azt tartja kutatásaiban szem előtt, hogyan lehet a gyártási mechanizmusokat tovább javítani, az új technológiák energiahatékonyságát növelni, és kezelhetőségüket egyszerűsíteni. Fejlesztéseik eredménye végül mindig az ami az Ügyfeleink számára a legfontosabb: innovatív és megbízható, gépek, rendkívül alacsony termék költségek mellett.  Hatékonyság és hosszútávú optimális teljesítmény mutatók.

Made in Europe

Budapesttől mindössze 320 km-re épül meg a Haitian első európai fröccsöntőgép gyára. A rumai gyár építése 2022 telén kezdődik, a tervezett átadása pedig 2025 elejére tehető. A telephely területe összesen  365.000 m². Ebből 250.000 m² a gyártás és összeszerelés, a fröccsöntőgépek raktározása és logisztikáját látja el. A fennmaradó terület stratégiai fejlesztéseknek ad majd helyet a Haitian Csoporton belüli együttműködésekkel.

HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY

A Haitian International rendkívül szervezett globális struktúrája nemcsak nemzeti disztribútorokból, hanem regionális gyárakból, összeszerelőüzemekből és alkalmazástechnikumokból áll.

Európában a Haitian International Germany látja el ezt a központi szerepet, komoly kapacitással támogatva a professzionális európai disztributorokat.

Valamennyi Európába szállított Haitian és Zhafir modell végső bevizsgálása, összeszerelése, valamint akár utólagos kialakítása a németországi központban történik. Ezenfelül rendszerint több, mint 150 új fröccsöntő gépet biztosít a legsürgősebb igényeket is kielégítve az európai raktárkészleten.

Hatalmas alkatrész raktár, alkalmazás technikum, és számos egyéb szolgáltatással bír a Haitian International Germany, mely megsegíti Ügyfeleink villámgyors és színvonalas támogatását Magyarországon.

Haitian bemutató film

Haitian modellek

MA

JU

Haitian JU

HAITIAN MARS SOROZAT

600-10.000 kN

szervohidraulikus könyökemelős kivitel

HAITIAN JUPITER SOROZAT

4500-66.000 kN

szervohidraulikus kétlemez kivitel