Zhafir logó

Az elektromos fröccsöntő gépek világpiacát a Zhafir jobban befolyásolja – az innovatív megoldásaival  – mint bármely más gyártó valaha. Nemcsak a rohamosan növekvő eladási számaival és a műanyagfeldolgozók egyre növekvő érdeklődésével. A több, mint 10 éves megjelenése óta a Zhafir a második legerősebb márkává vált Ázsiában.

A Zhafir Plastics Machinery 2005-ben alakult meg Németországban. A márka alapköveit egy csapatnyi német magasan képzett műanyag fröccsöntési szakember és fejlesztőmérnök jelentette. A kezdetektől fogva az volt a kitűzött cél, hogy felsőkategóriás, innovatív, új műanyag fröccsöntő gépeket alkossanak, az ügyfelek számára forradalmian megfizethető áron.

Ennek elérésére rendkívül hasznos volt a német fejlesztőmérnökök kapcsolatfelvétele a kínai szakmabeliekkel, hiszen a Haitian International piac know-howjával és hosszú tapasztalatával sikerült az új ötleteket, innovatív koncepciókat megvalósítani, úgy ,hogy ebből a műanyagfeldolgozók komoly mértékben profitálhassanak.

Teljeselektromos, rendkívül energiahatékony és precíz fröccsöntő gépek igen attraktív beszerzési áron. Ezek a képességek jelentős versenyelőnyöket nyújtanak a felhasználóiknak és teljesen új lehetőségeket nyitnak meg elöttük. 2007-ben csatlakozott a Zhafir márka a Haitian International Holdinghoz, ahhoz a fröccsöntőgép gyártóhoz, mely a legmagasabb színvonalú minőségről vált világszerte ismertté.

Azóta a Zhafir a Haitian globális több-márkás stratégiájából német leányvállalatként veszi ki a részét és így lehetséges Ügyfeleink számára fenntarthatóan a kimagasló termék minőség és ár/érték.

Made in Europe

Budapesttől mindössze 320 km-re épül meg a Haitian első európai fröccsöntőgép gyára. A rumai gyár építése 2022 telén kezdődik, a tervezett átadása pedig 2025 elejére tehető. A telephely területe összesen  365.000 m². Ebből 250.000 m² a gyártás és összeszerelés, a fröccsöntőgépek raktározása és logisztikáját látja el. A fennmaradó terület stratégiai fejlesztéseknek ad majd helyet a Haitian Csoporton belüli együttműködésekkel.

HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY

A Haitian International rendkívül szervezett globális struktúrája nemcsak nemzeti disztribútorokból, hanem regionális gyárakból, összeszerelőüzemekből és alkalmazástechnikumokból áll.

Európában a Haitian International Germany látja el ezt a központi szerepet, komoly kapacitással támogatva a professzionális európai disztributorokat.

Valamennyi Európába szállított Haitian és Zhafir modell végső bevizsgálása, összeszerelése, valamint akár utólagos kialakítása a németországi központban történik. Ezenfelül rendszerint több, mint 150 új fröccsöntő gépet biztosít a legsürgősebb igényeket is kielégítve az európai raktárkészleten.

Hatalmas alkatrész raktár, alkalmazás technikum, és számos egyéb szolgáltatással bír a Haitian International Germany, mely megsegíti Ügyfeleink villámgyors és színvonalas támogatását Magyarországon.

Zhafir bemutató film

Zhafir modellek

VE

ZE

JE

ZHAFIR VENUS SOROZAT

400-8000 kN

teljeselektromos kivitel

ZHAFIR ZERES SOROZAT

400-13.800 kN

hibrid kivitel

ZHAFIR JENIUS SOROZAT

4500-33.000 kN

hibrid kétlemez kivitel